FORM 1

(See rule 3)

NOTICE OF ELECTION

Notice is hereby given that-

- (1). an election is to be held of a member to the Odisha Legislative Assembly in the 47-Chandabali Assembly Constituency;
- (2). nomination papers may be delivered by a candidate or any of his proposers to the Returning Officer Sri Saroj Kumar Dutta, CDO-cum-EO Zilla Parishad, Bhadrak-Cum-Returning Officer or to Sri Jyotirmaya Kar, BDO, Tihidi-Cum-Assistant Returning Officer, in the Office Chamber of the CDO-cum-EO, Zilla Parishad

Bhadrak between 11.00 A.M. and 3.00 P.M. on any day (other than Public Holiday)

not later than the day i.e.; 14.05.2024

- (3). forms of nomination paper may be obtained at the place and time aforesaid;
- (4). nomination paper will be taken up for scrutiny at Zilla Parishad Conference Hall, Bhadrak on **15.05.2024** at 11.00 AM;
- (5). notice of withdrawal of candidature may be delivered either by a candidate or by any of his Proposers or by his election agent who has been authorised in writing by the candidate to deliver it to either of the officers specified in paragraph (2) above at Office Chamber of the CDO-cum-EO, Zilla Parishad Bhadrak before 3.00 P.M. on the day i.e.; 17.05.2024;
- (6). in the event of the election being contested, the poll will be taken on 01.06.2024 between the hours of 7.00 AM and 6.00 PM.

Place: Bhadrak

Date: 07.05.2024

Returning Officer, 47 Chandabali A.C. & CDO-cum-EO, Zilla Parishad, Bhadrak RETURNING OFFICER

47-CHANDABALI
ASSEMBLY CONSTITUENCY

ଫାରମ ୧

(ନିୟମ ୩ ଦ୍ରଷ୍ଟବ୍ୟ) ନିର୍ବାଚନ ନୋଟିସ

ଏତଦ୍ୱାରା ନୋଟିସ୍ ଦିଆଯାଉଛି ଯେ---

- (୧) ଓଡ଼ିଶା ବିଧାନ ସଭାକୁ ୪୭- <mark>ଚାନ୍ଦବାଲି ବିଧାନ ସଭା ନିର୍ବାଚନ ମଶ୍ଚଳୀ</mark>ରୁ ଜଣେ ସଭ୍ୟଙ୍କ ନିର୍ବାଚନ ହେବ I
- (୨) ୧୪/୦୫/୨୦୨୪ ତାରିଖ ସୂଦ୍ଧା ଯେ କୌଣସି ଦିନ (ସାଧାରଣ ଛୁଟି ଦିବସ ବ୍ୟତୀତ) ପୂର୍ବାହ୍ନ ୧୧.୦୦ ଘଣ୍ଟା ଠାରୁ ଅପରାହ୍ନ ୩.୦୦ ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ପ୍ରାର୍ଥୀ ନିଜେ କିମ୍ବା ତାଙ୍କର କୌଣସି ଜଣେ ପ୍ରୟାବକ ମନୋନୟନ ପତ୍ର ଶ୍ରୀ ସରୋଜ କୁମାର ଦଉ ,ମୁଖ୍ୟ ଉନୟନ ଅଧିକାରୀ ତଥା କାର୍ଯ୍ୟ ନିର୍ବାହୀ ଅଧିକାରୀ,ଜିଲ୍ଲା ପରିଷଦ, ଭଦ୍ରକ ତଥା ରିଟର୍ଶ୍ୱିଂ ଅଧିକାରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପ୍ରକୋଷରେ କିମ୍ବା ଶ୍ରୀ ଜ୍ୟୋର୍ତିମୟ କର , ଗୋଷ୍ଠୀ ଉନ୍ନୟନ ଅଧିକାରୀ ତିହିଡି ତଥା ସହାୟକ ରିଟର୍ଶ୍ୱିଂ ଅଧିକାରୀଙ୍କ ନିକଟରେ ଦାଖଲ କରିପାରିବେ ।
- (୩) ପୂର୍ବୋକ୍ତ ସ୍ଥାନରେ ପୂର୍ବୋକ୍ତ ସମୟରେ ମନୋନୟନ ପତ୍ରର ଫାରମ ମିଳିପାରିବ ।
- (୪) ଭଦ୍ରକ ଜିଲ୍ଲା ପରିଷଦ ସମ୍ମିଳନୀ କକ୍ଷ ସ୍ଥାନରେ ୧୫/୦୫/୨୦୨୪ ତାରିଖରେ ପୂର୍ବାହ୍ନ ୧୧.୦୦ ଘଣ୍ଟା ସମୟରେ ମନୋନୟନ ପତ୍ର ଯାଞ୍ଚ କରାଯିବ ।
- (%) ପ୍ରାର୍ଥୀଦ୍ୱ ପ୍ରତ୍ୟାହାର ନିମନ୍ତେ ନୋଟିସ୍, ସ୍ପୟଂ ପ୍ରାର୍ଥୀ ଅଥବା ତାହା ଦାଖଲ କରିବା ନିମନ୍ତେ ପ୍ରାର୍ଥୀଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଲିଖିତ ଭାବରେ ପ୍ରାଧିକୃତ ହୋଇଥିବା ତାହାଙ୍କ ପ୍ରୟାବକମାନଙ୍କ ମଧ୍ୟରୁ କୌଣସି କଣେ ବା ନିର୍ବାଚନ ଏଜେଷ୍ଟ ପାରାଗ୍ରାଫ (୨) ରେ ବିନିର୍ଦ୍ଦିଷ୍ଟ ଯେ କୌଣସି ଅଧିକାରୀଙ୍କ ନିକଟରେ ମୁଖ୍ୟ ଉନ୍ନୟନ ଅଧିକାରୀ ତଥା କାର୍ଯ୍ୟ ନିର୍ବାହୀ ଅଧିକାରୀ,ଜିଲା ପରିଷଦ, ଭଦ୍ରକଙ୍କ ର ପ୍ରକୋଷରେ ୧୭/୦୫/୨୦୨୪ ତାରିଖ ଅପରାହ୍ନ ୩.୦୦ ଘଣ୍ଟା ପୂର୍ବରୁ ଦାଖଲ କରିପାରିବେ ।
- (୬) ଯଦି ନିର୍ବାଚନ ପ୍ରତିହ୍ୱନ୍ଦିତାମୂଳକ ହୁଏ ତେବେ **୧୯୦୬/୨୦୨୪** ତାରିଖରେ ସକାଳ ୭.୦୦ ଘଣ୍ଟା ଠାରୁ ଅପରାହ୍ନ ୬.୦୦ ଘଣ୍ଟା ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଭୋଟ ଗ୍ରହଣ କରାଯିବ ।

ୟାନ- **ଭଦ୍ରକ** ତାରିଖ-*୦୭.୦*୫.୨୦୨୪

ଞ୍ଚିତ୍ୟ ବିଷୟ ନେଶ୍ର ଅଧିକାରୀ, ଜଣ ଅଧିକାରୀ, ଜଣ ଅଧିକାରୀ, ଜଣ ଜଣ ଅଧିକାରୀ, ଜଣ ଜଣ ଅଧିକାରୀ, ଜଣ ଜଣ ଅଧିକାରୀ,

କିଲା ପରିଷଦ, ଭଦକ ଶିଟ୍ୟିଂ ଅଧିକାରୀ, ୪୭-ଚାନ୍ଦବାଲି ୧୯୯ ପରା ନିର୍ବାଚନ ମଞ୍ଜୀ