FORM 1

(See rule 3)

NOTICE OF ELECTION

Notice is hereby given that-

- (1) an election is to be held of a member to the Odisha Legislative Assembly in the 43-Bhandaripokhari Assembly Constituency;
- (2) nomination papers may be delivered by a candidate or any of his proposers to the Returning Officer or to Sri Sarojkanta Nayak, Tahasildar, Bhandaripokhari –Cum-Assistant Returning Officer,43-Bhandaripokhari A.C. in the **Office Chamber of the Additional District Magistrate (General), Bhadrak at Room No. 006, Collectorate, Bhadrak** between 11.00 A.M. and 3.00 P.M. on any day (other than Public Holiday) not later than the day i.e.; **14.05.2024**;
- (3) forms of nomination paper may be obtained at the place and time aforesaid;
- (4) nomination paper will be taken up for scrutiny at OSWAN VC Hall, Room No. 203,2nd Floor, Collectorate, Bhadrak on **15.05.2024** at 11.00 AM;
- (5) notice of withdrawal of candidature may be delivered either by a candidate or by any of his Proposers or by his election agent who has been authorised in writing by the candidate to deliver it to either of the officers specified in paragraph (2) above at Room No. 006 in Collectorate, Bhadrak before 3.00 P.M. on the day i.e.; 17.05.2024;
- (6) in the event of the election being contested, the poll will be taken on 01.06.2024 between the hours of **7.00 AM and 6.00 PM**.

Place: Bhadrak Date: 07.05.2024 Returning Officer, 43 Bhandaripokhari A.C. & Addl. District Magistrate (Gen), Bhadrak RETURNING OFFICER 43-BHANDARIPOKHARI ASSEMBLY CONSTITUENCY

ଫାରମ ୧

(ନିୟମ ୩ ଦୃଷ୍ଟବ୍ୟ)

ନିର୍ବାଚନ ନୋଟିସ

ଏଡଦ୍ୱାରା ନୋଟିସ୍ ଦିଆଯାଉଛି ଯେ---

- (୧) ଓଡ଼ିଶା ବିଧାନ ସଭା କୁ, ୪୩ -ଭ**ଣାରିପୋଖରୀ ବିଧାନସଭା ନିର୍ବାଚନ ମଣ୍ଡଳୀ**ରୁ ଜଣେ ସଭ୍ୟଙ୍କ ନିର୍ବାଚନ ହେବ ।
- (୨) ୧୪/୦୫/୨୦୨୪ ତାରିଖ ସୁଦ୍ଧା ଯେ କୌଣସି ଦିନ (ସାଧାରଣ ଛୁଟି ଦିବସ ବ୍ୟତୀତ) ପୂର୍ବାହ୍ନ ୧୧.୦୦ ଘଞ୍ଜା ଠାରୁ ଅପରାହ୍ନ ୩.୦୦ ଘଞ୍ଜା ମଧ୍ୟରେ ପ୍ରାର୍ଥୀ ନିଜେ କିମ୍ବା ତାଙ୍କର କୌଣସି ଜଣେ ପ୍ରଞାବକ ମନୋନୟନ ପତ୍ର ଜିଲ୍ଲାପାଳ ଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ, ଭଦ୍ରକ ଛିତ ଅତିରିକ୍ତ ଜିଲ୍ଲାପାଳ (ସାଧାରଣ),ଭଦ୍ରକ ଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପ୍ରକୋଷ ନଂ- ୦୦୬ ସ୍ଥାନରେ ରିଟର୍ଣ୍ଣିଂ ଅଧିକାରୀ କିମ୍ବା ଶ୍ରୀ ସରୋଜକାନ୍ତ ନାୟକ , ତହସିଲଦାର ଭଣାରିପୋଖରୀ ତଥା ସହାୟକ ରିଟର୍ଣ୍ଣିଂ ଅଧିକାରୀଙ୍କ ନିକଟରେ ଦାଖଲ କରିପାରିବେ ।
- (୩) ପୂର୍ବୋକ୍ତ ସ୍ଥାନରେ ପୂର୍ବୋକ୍ତ ସମୟରେ ମନୋନୟନ ପତ୍ରର ଫାରମ ମିଳିପାରିବ ।
- (୪) ଓସ୍କାନ ଭିସି ପ୍ରକୋଷ ଗୃହ ନଂ- ୨୦୩, ହିତୀୟ ମହଲା, ଜିଲ୍ଲାପାଳ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ଭଦ୍ରକ ସ୍ଥାନରେ ୧୫/୦୫/୨୦୨୪ ତାରିଖରେ ପୂର୍ବାହ୍ନ ୧୧.୦୦ ଘଣ୍ଟା ସମୟରେ ମନୋନୟନ ପତ୍ର ଯାଞ୍ଚ କରାଯିବ ।
- (୫) ପ୍ରାର୍ଥୀତ୍ୱ ପ୍ରତ୍ୟାହରଣ ନିମନ୍ତେ ନୋଟିସ୍, ସ୍ୱୟଂ ପ୍ରାର୍ଥୀ ଅଥବା ତାହା ଦାଖଲ କରିବା ନିମନ୍ତେ ପ୍ରାର୍ଥୀଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଲିଖିତ ଭାବରେ ପ୍ରାଧିକୃତ ହୋଇଥିବା ତାହାଙ୍କ ପ୍ରଞାବକମାନଙ୍କ ମଧ୍ୟରୁ କୌଣସି ଜଣେ ବା ନିର୍ବାଚନ ଏଜେଷ୍ଟ ପାରାଗ୍ରାଫ (୨) ରେ ବିନିର୍ଦ୍ଦିଷ୍ଟ ଯେ କୌଣସି ଅଧିକାରୀଙ୍କ ନିକଟରେ ଜିଲ୍ଲାପାଳଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ର ପ୍ରକୋଷ ନଂ- ୦୦୬ ରେ ୧୭/୦୫/୨୦୨୪ ତାରିଖ ଅପରାହ୍ନ ୩.୦୦ ଘଷ୍ଟା ପୂର୍ବରୁ ଦାଖଲ କରିପାରିବେ ।
- (୬) ଯଦି ନିର୍ବାଚନ ପ୍ରତିଦ୍ୱନ୍ଦିତାମୂଳକ ହୁଏ ତେବେ ୦୧/୦୬/୨୦୨୪ ତାରିଖରେ ସକାଳ ୭.୦୦ ଘଣ୍ଟା ଠାରୁ ଅପରାହ୍ନ ୬.୦୦ ଘଣ୍ଟା ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଭୋଟ ଗ୍ରହଣ କରାଯିବ ।

ୟାନ- **ଭଦ୍ରକ** ତାରିଖ- **୦୭.୦୫.**୨୦୨୪

> ରିଟର୍ତ୍ତିଂ ଅଧିକାରୀ, ୪୩ -ଭକ୍ତାରିପୋଖରୀ ବିଧାନସଭା ନିର୍ବାଚନ ମଣ୍ଡଳୀ-

ତଥା- ଅତିରିକ୍ତ ଜିଲାପାଳ (ସାଧାରଣ), ଭଦ୍ରକ <mark>ରିଟଣିଂ ଅଧିକାରୀ,</mark> ୪୩-ଭଣ୍ଡାରିପୋଖରୀ

ବିଧାନ ସଭା ନିର୍ବାଚନ ମଞ୍ଜଳୀ