FORM 1

(See rule 3)

NOTICE OF ELECTION

Notice is hereby given that-

- (1). an election is to be held of a member to the Odisha Legislative Assembly in the 45-Basudevpur Assembly Constituency;
- (2). nomination papers may be delivered by a candidate or any of his proposers to the Returning Officer or to Sri Soubhagya Ranjan Panda, Tahasildar, Basudevpur –Cum-Assistant Returning Officer, in the Office Chamber of the Additional District Magistrate (Revenue), Bhadrak at Room No. 005, Collectorate, Bhadrak between 11.00 A.M. and 3.00 P.M. on any day (other than Public Holiday) not later than the day i.e.; 14.05.2024
- (3). forms of nomination paper may be obtained at the place and time aforesaid;
- (4). nomination paper will be taken up for scrutiny at Salandi Sabha Gruha Room No. 003, Collectorate, Bhadrak on **15.05.2024** at 11.00 AM;
- (5). notice of withdrawal of candidature may be delivered either by a candidate or by any of his Proposers or by his election agent who has been authorised in writing by the candidate to deliver it to either of the officers specified in paragraph (2) above at Room No. 005 in Collectorate, Bhadrak before 3.00 P.M. on the day i.e.; 17.05.2024;
- (6). in the event of the election being contested, the poll will be taken on 01.06.2024 between the hours of 7.00 AM and 6.00 PM.

Place: Bhadrak

Date: 07.05.2024

Returning Officer, 45 Basudevpur A.C. & Addl. District Magistrate (Rev), Bhadrak

RETURNING OFFICER

45-BASUDEVPUR

ASSEMBLY CONSTITUENCY

ଫାରମ ୧

(ନିୟମ ୩ ଦୃଷ୍ଟବ୍ୟ) **ନିର୍ବାଚନ ନୋଟିସ**

ଏତଦ୍ୱାରା ନୋଟିସ୍ ଦିଆଯାଉଛି ଯେ---

- (୧) ଓଡ଼ିଶା ବିଧାନ ସଭା କୁ, **୪୫-ବାସୁଦେବପୁର ବିଧାନ ସଭା ନିର୍ବାଚନ ମଣ୍ଡଳୀ**ରୁ ଜଣେ ସଭ୍ୟଙ୍କ ନିର୍ବାଚନ ହେବ ।
- (୨) ୧୪/୦୫/୨୦୨୪ ତାରିଖ ସୁଦ୍ଧା ଯେ କୌଣସି ଦିନ (ସାଧାରଣ ଛୁଟି ଦିବସ ବ୍ୟତୀତ) ପୂର୍ବାହ୍ନ ୧୧.୦୦ ଘଣ୍ଟା ଠାରୁ ଅପରାହ୍ନ ୩.୦୦ ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ପ୍ରାର୍ଥୀ ନିଜେ କିମ୍ବା ତାଙ୍କର କୌଣସି ଜଣେ ପ୍ରୟାବକ ମନୋନୟନ ପତ୍ର ଜିଲ୍ଲାପାଳ ଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ, ଭଦ୍ରକ ସ୍ଥିତ ଅତିରିକ୍ତ ଜିଲ୍ଲାପାଳ (ରାଜସ୍ୱ), ଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପ୍ରକୋଷ ନଂ- ୦୦୫ ସ୍ଥାନରେ ରିଟର୍ଷିଂ ଅଧିକାରୀ କିମ୍ବା ଶ୍ରୀ ସୌଭାଗ୍ୟ ରଞ୍ଜନ ପଣ୍ଡା, ତହସିଲଦାର ବାସୁଦେବପୁର ତଥା ସହାୟକ ରିଟର୍ଷିଂ ଅଧିକାରୀଙ୍କ ନିକଟରେ ଦାଖଲ କରିପାରିବେ ।
- (୩) ପୂର୍ବୋକ୍ତ ସ୍ଥାନରେ ପୂର୍ବୋକ୍ତ ସମୟରେ ମନୋନୟନ ପତ୍ରର ଫାରମ ମିଳିପାରିବ ।
- (୪) ସାଳନ୍ଦୀ ସଭା ଗୃହ ପ୍ରକୋଷ ନଂ- ୦୦୩, ଜିଲ୍ଲାପାଳ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ , ଭଦ୍ରକ ସ୍ଥାନରେ ୧୫/୦୫/୨୦୨୪ ତାରିଖରେ ପୂର୍ବାହ୍ନ ୧୧.୦୦ ଘଣ୍ଟା ସମୟରେ ମନୋନୟନ ପତ୍ର ଯାଞ୍ଚ କରାଯିବ ।
- (%) ପ୍ରାର୍ଥୀତ୍ୱ ପ୍ରତ୍ୟାହରଣ ନିମନ୍ତେ ନୋଟିସ୍, ସ୍ୱୟଂ ପ୍ରାର୍ଥୀ ଅଥବା ତାହା ଦାଖଲ କରିବା ନିମନ୍ତେ ପ୍ରାର୍ଥୀଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଲିଖିତ ଭାବରେ ପ୍ରାଧିକୃତ ହୋଇଥିବା ତାହାଙ୍କ ପ୍ରଞାବକମାନଙ୍କ ମଧ୍ୟରୁ କୌଣସି ଜଣେ ବା ନିର୍ବାଚନ ଏଜେଣ୍ଟ ପାରାଗ୍ରାଫ (୨) ରେ ବିନିର୍ଦ୍ଦିଷ୍ଟ ଯେ କୌଣସି ଅଧିକାରୀଙ୍କ ନିକଟରେ ଜିଲ୍ଲାପାଳଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ର ପ୍ରକୋଷ୍ଟ ନଂ- ୦୦୫ ରେ ୧୭/୦୫/୨୦୨୪ ତାରିଖ ଅପରାହ୍ନ ୩.୦୦ ଘଣ୍ଟା ପୂର୍ବରୁ ଦାଖଲ କରିପାରିବେ ।
- (୬) ଯଦି ନିର୍ବାଚନ ପ୍ରତିଦ୍ୱନ୍ଦିତାମୂଳକ ହୁଏ ତେବେ ୦୧/୦୬/୨୦୨୪ ତାରିଖରେ ସକାଳ ୭.୦୦ ଘଣ୍ଟା ଠାରୁ ଅପରାହ୍ନ ୬.୦୦ ଘଣ୍ଟା ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଭୋଟ ଗ୍ରହଣ କରାଯିବ ।

ସ୍ଥାନ- **ଭଦ୍ରକ** ତାରିଖ- ୦୭.୦୫.୨୦୨୪

ରିଟର୍ଣ୍ଣିଂ ଅଧ୍ୟକ୍ତିଶୀ, ୪୫ ବିସ୍ତିଦ୍ୱେବପୁର

ବିଧାନ ସଭା ନିର୍ବାଚନ ମଣ୍ଡଳୀ-ତଥା-

ଅତିରିକ୍ତ ଜିଲାପାଳ୍<u>ଧ (ଶ୍ୱାକ୍ୟ)</u>କା**ଭିଦ୍ରଙ୍କଃ-ବାସୁଦେବପୁର** _{ବିଧାନ} ସଭା ନିର୍ବାଚନ ମଣ୍ଡଳୀ-ଡଥା

ବଧାନ ସଭା ନ୍ୟାତ୍ୟ (ରାଜସ୍ୱ),ଭଦ୍ରକ ଅତିରିକ୍ତ ଜିଲ୍ଲାପ୍ଲାଳ (ରାଜସ୍ୱ),ଭଦ୍ରକ

000